Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

14 maart @ 12:00 – 17:00

14 maart @ 12:00 - 17:00

Kom meepraten, kijken en ervaren wat jouw rol in de Flevolandse strobouwketen kan zijn! We praten je bij over hoe we vanuit de Nationale Aanpak Biobased Bouwen Flevolandse bedrijven helpen bij het omschalen en opschalen zodat deze onderdeel kunnen worden van de ‘Van land tot Pand’ (stro) ketens in Flevoland. Vervolgens nemen we je mee door een aantal succesvolle strobouwprojecten en hoe deze gerealiseerd zijn.

Samen met Flevolandse boeren, inblazers, bouwers, gemeentes en scholen bespreken we in de paneldiscussie ‘Banen van de toekomst’ wie wat nodig heeft om zijn of haar rol in deze keten te vervullen. De paneldiscussie zal gemodereerd worden door Dominique Vosmaer van Building Balance en Xander de Bruine van het Nationaal Kenniscentrum Biobased Bouwen. 

Tot slot zal strobouwer Wouter Klijn een demonstratie geven van het inblazen van stro en is er zelfs de mogelijkheid dit zelf eens uit te proberen! We sluiten de middag af met een borrel met genoeg tijd om elkaar te leren kennen en de onderstaande expo te bezoeken.

Expo: “I am material”

De expo ‘I am Material’ met duurzame & circulaire bouwmaterialen is vanaf de Week van de Circulaire Economie te bezichtigen bij de PRICE Hub. PRICE wil met deze expo en met deze middag zowel ondernemers, onderwijs, overheid, onderzoekers en haar omgeving informeren, inspireren en met elkaar in contact brengen om de bouw van een circulaire leefomgeving te stimuleren en te versnellen! 

Deze bijeenkomst is een samenwerking van PRICE en Building Balance met Vakgroep Strobouw en Strobouwer. Je bent van harte welkom om de expositie ‘I am Material’ en dit event te bezoeken. Toegang en parkeren zijn gratis, lunch, koffie en thee staan klaar. We hopen je te zien!

Gegevens

Datum:
14 maart
Tijd:
12:00 - 17:00

Locatie

PRICE Hub, Archerpad 8 in Almere