Cirkelstad maakt werk van steden zonder afval, zonder uitval. Primair door publieke en private partijen uit de praktijk aan elkaar te verbinden, kennis collectief te maken, projecten te ontwikkelen en toe te werken naar ‘het nieuwe normaal’. Afgelopen jaar hebben Strobouw Nederland en Cirkelstad afgesproken om elkaar als ‘vrienden’ te ondersteunen.

Middels een enquête brengt Cirkelstad de vragen van betrokken partijen in de circulaire bouwwereld in kaart. Ben je professioneel bezig met strobouw? Laat dan je stem horen door deel te nemen. Graag voor 15 mei 2021, dan worden de uitkomsten meegenomen tijdens de Cirkelstad partnerdag op 1 juni.

Wat zou jou nu kunnen helpen op gebied van circulair en/of inclusief bouwen?

Jaarlijks maakt Cirkelstad de balans op: welke vragen over circulair en inclusief bouwen spelen er binnen de bouwsector? Met behulp van een enquête krijgen wij een goed beeld van waar de grootste behoeften liggen van overheden, marktpartijen en kennisinstellingen om gezamenlijk een jaarprogramma voor te ontwikkelen.

Waar ligt jouw hulpvraag? We willen je vragen om circa 5 minuten de tijd te nemen om de volgende enquête in te vullen: link.

We vragen je hier om 1 of meer hulpvragen aan te dragen; welke circulaire vraagstukken spelen er in jouw werkomgeving waar je graag een antwoord op wilt hebben? Waar zou je graag gestandaardiseerde afspraken voor zien om stappen te kunnen zetten binnen circulair en inclusief bouwen? Daarnaast is er ruimte om inzichten te delen met het Cirkelstad netwerk, zodat het ook anderen vooruit kan helpen!

De resultaten van de enquête zullen worden gebundeld tot een overzicht met de belangrijkste thema’s door de gehele bouwketen. Deze thema’s gebruikt Cirkelstad om inhoudelijk het jaarprogramma te vullen, experts op gebieden naar boven te halen en idealiter antwoord te kunnen geven op jouw hulpvraag.

Share This